ARTIS

Omschrijving

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren.

ARTIS biedt een uitgebreid onderwijsprogramma aan met gratis lessen en werkbladen, die aansluiten op de kerndoelen van het curriculum. Van kinderen uit groep 1 tot studenten van verschillende opleidingen, elke dag komen er mensen naar ARTIS om te leren over de natuur. En een leerzame dag in ARTIS kan geheel zonder zorgen zijn, want ook het parkeren en de lunch kun je van tevoren regelen.

Website:
http://www.artis.nl/onderwijs

Contactpersoon:
Artis

E-mailadres:
scholen@artis.nl

Telefoonnummer:
020 5233 670

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Amsterdam Centrum

Discipline:
Museum, Erfgoed

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema:
Geschiedenis, Natuur, Techniek, onderzoek en wetenschap