Aslan Muziekcentrum

Omschrijving

Aslan Muziekcentrum verzorgt muziek- dans- en theaterprojecten uit alle windstreken op basisscholen en middelbare scholen in West en Nieuw-West. In ons programma staat de uitwisseling tussen de verschillende culturele tradities in de stad centraal. Daarbij draait het vooral om het gemeenschappelijk doel: samen muziek maken, dansen en toneel maken. Wij bieden toegankelijke en direct te gebruiken lesprogramma’s, aangepast op de behoeften van de leerlingen en de eigen invulling van de groepsleerkrachten.

Website:
http://www.aslanmuziek.nl

Contactpersoon:
Kayleigh Roozenboom

E-mailadres:
info@aslanmuziek.nl

Telefoonnummer:
020 612 44 46

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam West

Discipline:
Theater/Drama, Muziek, Dans

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo

Thema:
Feesten en gebruiken, Natuur, Taal