Stichting Eternity Percussion

Omschrijving

De tieners van Eternity

Eternity is een culturele instelling die zich bezighoudt met activiteiten, projecten en evenementen op het gebied van muzikale vorming en performance. Eternity levert hierdoor een bijdrage aan talentontwikkeling, cultuurparticipatie en visieverbreding van jongeren. Een belangrijke pijler is muziekeducatie waar voornamelijk kinderen en tieners succesvol worden bereikt. Eternity heeft een groot netwerk aan kinderen, jongeren en young professionals waar zij de afgelopen jaren mee hebben (samen)gewerkt. Bij Eternity is het maatschappelijke participatieproces van kinderen en jongeren een belangrijke doelstelling. Daarom organiseert Eternity ook uitwisselingsprogramma’s en coachingprogramma’s voor deze doelgroep.

Website:
http://www.eternitydrum.com

Contactpersoon:
Derillio Alexander

E-mailadres:
info@eternitydrum.com

Telefoonnummer:
06-24255391

Groep:
Klas 5, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2, Klas 3, Klas 4

Locatie:
Op school, Amsterdam Zuidoost

Discipline:
Muziek

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema:
Feesten en gebruiken, Maakonderwijs