Bettina Weller Atelier Tekenkamer

Omschrijving

Bettina Weller verzorgt beeldende projecten op basisscholen en in haar Atelier Tekenkamer in Amsterdam Nieuw West. Als beroepskunstenaar in de klas werkt zij sinds 2008 op veel scholen in Amsterdam en heeft ook ervaring in het speciaal onderwijs. Opdrachtgevers zijn buiten de scholen zelf, ook SEP, Stichting Educatieve Projecten, Accu, naschoolse activiteiten, en Schatkamer, Stadsdeel Nieuw West.

een Kaart voor Blaeu !
Atelier tekenkamer cursus

“Het verbeelden en verzinnen van verhalen is voor mij als illustrator en als decorontwerper de basis, om met kinderen te tekenen, te schilderen of driedimensionaal te werken. De kinderen ontdekken hun eigen verhalen en leren technieken, om deze ook vorm te geven. Tijdens dit proces wordt met verschillende materialen gewerkt, het resultaat verrast de klas als een gemeenschappelijk gemaakt kunstwerk. “Bettina Weller biedt verschillende projecten aan, de materialen en thema’s zijn vaak aan cultureel erfgoed gekoppeld. Denk aan tekenen met oost-Indische inkt, kleurmenging en schilderen met acrylverf of ecoline, bouwen met hout, ijzerdraad en papier-maché, collages uit restmaterialen of mozaïek. Het creatief proces staat voorop, maar opdrachten voor blijvende kunstwerken op school laten ook steeds weer prachtige resultaten zien.

COBRA collages
Plattegrond stadsdeel

Neem gerust contact op via de website en kijk naar een keuze van de educatieve projecten op www.bettinaweller.com.

Website:
http://www.bettinaweller.com

Contactpersoon:
Bettina Weller

E-mailadres:
info@bettinaweller.com

Telefoonnummer:
0638534448

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Op school, Amsterdam Centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost

Discipline:
Erfgoed, Beeldend

Schooltype:
Po

Thema: