Circus Kristal

Omschrijving

Circus Kristal, een unieke circusdag voor de hele school!

Leren ballopen, één-wielfietsen, balanceren, koorddansen, zelf goocheltrucs leren en nog veel en veel meer? Dat kan… met circus Kristal op onze unieke circusdag voor en met de hele school, werkend vanuit onze invalshoek: “niemand kan alles, maar iedereen kan iets”.

In nauw overleg creëren wij de meest spraakmakende projecten voor grote en kleine groepen. Circus vraagt om samenwerking, doorzettings-vermogen, applaus en waardering. Met onze aanpak staan wij garant voor plezier, verbazing en creativiteit! Het alternatief voor het schoolreisje! Veel goedkoper, leuker, overzichtelijker en uitdagender. Wij verzorgen ook naschoolse cursussen.

Kijk snel op onze website en vraag naar de mogelijkheden: circuskristal.nl

Website:
http://www.circuskristal.nl

Contactpersoon:
Circus Kristal

E-mailadres:
info@circuskristal.nl

Telefoonnummer:
06-55766708

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school

Discipline:
Theater/Drama, Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo

Thema: