Stip theaterproducties

Omschrijving

STIP theaterproducties staat voor vernieuwend en inhoudelijk uitdagend jeugdtheater. Het impresariaat vertegenwoordigt vooraanstaande jeugdtheater gezelschappen. Daarnaast ondersteunen we jonge makers in het ontwikkelen van een zelfstandige beroepspraktijk. Stip wordt structureel gesubsidieerd door het Fonds Podiumkunsten en Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Stip biedt bij haar eigen producties een inspirerende en gevarieerde rand- en contextprogrammering, die het theaterwerk van inbedding voorziet, toegankelijk maakt en deze contextprogrammering verrijkt de theaterervaring. Het educatie-aanbod van Stip sluit direct aan bij de kerndoelen van het onderwijs, met programma’s waarin kinderen en jongeren omgaan met theater, dans, nieuwe media, fotografie, taal, film en beeldende kunst. De context- en educatiemedewerker van Stip bereidt interactieve sessies met het publiek voor en werkt met online communities en themawebsites, zorgt voor een voorbereidende lesbrief/workshop en een creatieve interactie bij de voorstelling.

Website:
https://www.stipproducties.nl/

Contactpersoon:
Stip

E-mailadres:
info@stipproducties.nl

Telefoonnummer:
020-6230623

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school, Amsterdam Centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost

Discipline:
Theater/Drama, Dans, Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So, Vso, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema:
Geschiedenis, Samenleven, Taal