Muziekschool Amsterdam

Omschrijving

Muziekschool Amsterdam en Muziekschool Amsterdam Noord bieden een uitgebreid programma om op een inspirerende manier invulling te geven aan muziekles in de klas. Dankzij het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie van de gemeente Amsterdam kun je als school kiezen uit een aantal doorgaande leerlijnen. Naast deze doorgaande leerlijnen zijn er muziekateliers en diverse themaprojecten die in de klas uitgevoerd kunnen worden. In combinatie met een leerlijn of los daarvan.

Website:
http://www.muziekschoolamsterdam.nl

Contactpersoon:
M. Willemsen

E-mailadres:
marlette.willemsen@muziekschoolamsterdam.nl

Telefoonnummer:
0205787373

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school

Discipline:
Muziek

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema: