plan d-

Omschrijving

Plan d- maakt professioneel danstheater voor de jeugd en voor volwassenen. Verhalen van mensen en bijzondere ruimtes inspireren tot het maken van voorstellingen die herkenbaar worden doordat ze de absurditeit van de hedendaagse mens en de situaties waarin deze verzeild raakt, blootleggen. Objecten en de omgeving waarin Andreas Denk zijn personages plaatst, spelen hierbij een cruciale rol. Plan d- biedt letterlijk en figuurlijk een ruimte waarin men vrij is zijn of haar eigen persoonlijke verhaal te maken.

Educatie is voor plan d- een belangrijk onderdeel rondom de voorstellingen. Plan d- werkt al jaren met thema’s die zeer goed aansluiten bij lesprogramma’s van scholen. Momenteel bieden wij een volledig digitaal programma aan. Buurmans Keuzekeuken, een interactieve en educatieve danstheater voorstelling voor op het Digibord. Verder zijn de Klas op Stelten, dansworkshops en randprogramma’s te boeken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Plan d- wil graag een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld, wij streven erna om onze voorstellingen CO2-neutraal te produceren.

Website:
https://www.plan-d.nl

Contactpersoon:
Wendy

E-mailadres:
wendy@plan-d.nl

Telefoonnummer:
0646879190

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Op school

Discipline:
Theater/Drama, Dans, Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So, Vso

Thema: