Stichting Untold

Omschrijving

Untold is een culturele organisatie gericht op kinderen, tieners, jongeren en volwassenen die bezig willen zijn met kunst- en cultuur, waarbij vooral West-Afrikaanse en Afro-Caraïbische dans- en muziekstijlen centraal staan. Untold staat bekend om haar multidisciplinaire theater- en dansproducties en de wijze waarop de doelgroep wordt begeleid en gecoacht in hun artistieke ontwikkeling. Daarnaast richt Untold zich ook op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren middels op maat aangeboden empowermentactiviteiten op het gebied van identiteit en cultuur. Untold wilt een uniek aanbod bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen als het gaat om het beoefenen van kunstdisciplines zoals muziek, theater, kunst en dans. Hierbij is Afrika en de Afrikaanse diaspora het uitgangspunt. De doelgroep zijn kinderen, jongeren en volwassenen woonachtig in Amsterdam en omstreken met affiniteit voor Afrikaanse en Afro-Caraïbische kunstvormen.

Website:
http://www.untold.nl

Contactpersoon:
Aisha Martina

E-mailadres:
info@untold.nl

Telefoonnummer:
06-31005184

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school, Amsterdam Zuidoost

Discipline:
Theater/Drama, Dans

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema: