Ziaqua Fantasiemeesters

Omschrijving

Marion Moulen is kunstenaar, choreografe, tekenaar en boekmaker op naam Moulen Noir. Als Freelance docente Ziaqua biedt zij: circusdans, muziektheater en tekenkunsten.

Haar concept Kunst & Fantasiemeesters verenigt kunst en spiritualiteit in een oneindige bron van creativiteit.

Circusdans visie

Menselijke ruimte  Ziaqua biedt een vrije leerplek waar fantasie en techniek, ontspanning & inspanning elkaar afwisselen. Als beweger leer je alles over ruimte. Menselijke ruimte te geven aan een ander, samen de ruimte te delen en ook deze te nemen voor jezelf. Ruimte visualiseren en voelen is van wezensbelang, zo bots je letterlijk en figuurlijk niet tegen de ander. Het kernpunt is verbondenheid.

Creatieve ruimte beleven door verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk creëren we samen onze ruimte. Een fascinerend onderzoek in samenspel waarbij ieder individu een verandering is als schakel voor het geheel. Het kernpunt is visualiseren en heelheid ervaren.

Kwalitatieve ruimte Fysieke ruimte voor jezelf vergt aandacht, discipline en geduld. Oefening baart kunst! Je ontdekt meer ruimte in je lichaam en wordt vanzelf soepeler. Dankzij visualisaties en herhaling van de oefeningen bemerk je vooruitgang en ontstaat de kwaliteit van zachtheid. Het kernpunt is een lange adem.

Ziaqua Fantasiemeesters biedt maatwerk naar leeftijd  zie ziaqua.nl

Muziektheater PO | Circusdans en Tekenkunsten PO en VO

Website:
https://ziaqua.nl

Contactpersoon:
Ziaqua

E-mailadres:
https://ziaqua.nl

Telefoonnummer:
06 361 82228

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school

Discipline:
Theater/Drama, Muziek, Dans, Beeldend

Schooltype:
Po, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema: