DE TONEELMAKERIJ

Omschrijving

De Toneelmakerij gelooft dat je door middel van kunst persoonlijk kunt groeien. Je wordt geprikkeld een eigen mening te vormen, waardoor leerlingen dieper nadenken over zichzelf en de wereld om zich heen. Om dit te bereiken moet er een verband gelegd worden tussen de voorstelling en het leven van de leerlingen. Pas als leerlingen dat verband leggen, ervaren zij dat kunst iets met henzelf te maken heeft. We weten uit ervaring dat deze werkvorm goed werkt voor alle kinderen, en in het bijzonder voor die kinderen die niet gewend zijn om het theater te bezoeken. Kinderen en jongeren ontdekken in deze projecten talenten die in het reguliere onderwijs spaarzaam aan bod komen. Creëren verstevigt het zelfbeeld en de ervaring dat kunst een stem kan geven aan wat leeft in hoofd en hart.

Theater boeken voor uw school is eigenlijk heel makkelijk. Wij bieden voorstellingen voor in theater aan, maar ook voorstellingen voor bij u op school. Al onze workshops kunnen ook in de klas gegeven worden. Een pakketje troost, ”ken je klas” voor de nieuwe brugklassen, een presentatieworkshop of toch liever een tolerantieworkshop? Neem een kijkje op onze website, kies een voorstelling of workshop uit, en stuur een mailtje. Ik help u graag verder om samen met u een prachtige workshop of voorstelling te geven aan uw leerlingen. Ook kan er met CJP betaald worden.

Vriendelijke groet,

Tanisha Pinas

Educatie & Planning

Website:
https://toneelmakerij.nl/nl/scholen/

Contactpersoon:
EduToneelmakerij

E-mailadres:
tanisha@toneelmakerij.nl

Telefoonnummer:
06 234 743 15

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Op school, Amsterdam Centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Weesp

Discipline:
Theater/Drama, Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo

Thema: