Het Scheepvaartmuseum

Omschrijving

Water verbindt werelden! Schepen dragen de verhalen van deze werelden met zich mee en brengen mensen, culturen en gemeenschappen in contact met elkaar. Het Scheepvaartmuseum wil leerlingen én docenten met deze verhalen inspireren. Daarbij gebruiken wij alle aspecten van onze collectie, waarmee we het verleden tot leven brengen en aanzetten tot nadenken. De geschiedenis komt natuurlijk echt tot leven aan  boord van ons VOC-schip Amsterdam. Kom je eens bij ons aanwaaien?

Website:
https://www.hetscheepvaartmuseum.nl/bezoek/onderwijs

Contactpersoon:
Kaija de Valk

E-mailadres:
educatie@hetscheepvaartmuseum.nl

Telefoonnummer:
020-523 2222

Groep:
Klas 3, Klas 4, Groep 1-2, Klas 5, Groep 3, Klas 6, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2

Locatie:
Amsterdam Centrum

Discipline:
Museum, Erfgoed

Schooltype:
Po, So, Vso, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo

Thema:
Geschiedenis