Creative Directions

Omschrijving

Wij bieden extra curriculair beeldende vakken en workshops. We bieden beeldende vakken waar kinderen echt iets aan hebben en mee verder kunnen in een creatief leven. Onze kinderen krijgen rond de 40000 gemaakte beelden per dag te verwerken, ook wordt er van ze verlangt hier zelf mee aan het werkt te gaan. Presentaties maken, filmpjes, animaties en via vormgeving software verder uit te werken. Deze skills zijn niet altijd aanwezig in school of er is simpelweg geen tijd voor. Met meer dan 20 jaar ervaring in de creatieve industrie en als freelance creatief docent, weten we waar de behoeften liggen. Voor alle kinderen, creatief of niet, zijn deze skills van essentieel belang voor de vorming. Wij geven lessen en workshops in: Digital design (photoshop, illustrator etc), Stop motion animatie, Film projecten, Narratief tekenen (visueel verhaal vertellen) Concept denken, Illustratie. We denken graag mee en horen waar de behoeften liggen. www.creativedirections.art of 0614389241

Website:
http://www.creativedirections.art

Contactpersoon:
Dimitri Versteegen

E-mailadres:
dimitri@creativedirections.art

Telefoonnummer:
0614389241

Groep:
Groep 6, Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2, Klas 3, Klas 4, Klas 5, Klas 6

Locatie:
Op school, Weesp

Discipline:
Film/Fotografie/Animatie, Beeldend, Nieuwe media/Digitale kunst, Multidisciplinair

Schooltype:
Po, Vmbo, Havo, Vwo/Gymnasium

Thema:
Digitale media, 21st century skills education, Maakonderwijs