Dadodans | Gaia Gonnelli

Omschrijving

Met Dadodans creëert choreograaf/danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen (2 t/m 8 jaar) en hun ouders/begeleiders.

De onderzoekende houding van kinderen is een belangrijke inspiratiebron voor de choreografieën van Dadodans | Gaia Gonnelli. Kinderen willen alles proeven, aanraken en helemaal opgaan in wat ze doen. Zeker wanneer ze zich creatief mogen uiten. Die oorspronkelijkheid van kinderen sluit aan bij de voorstellingen en educatieve programma’s van Dadodans.

Dadodans wil de verbeelding en fantasie van kinderen prikkelen door de korte afstand tot de dansers en daarnaast door de beweging voelbaar te maken door het jonge publiek actief bij de voorstellingen te betrekken. Zo is het ook de missie van het educatief materiaal om een sterke emotionele connectie te creëren tussen de kinderen en de voorstelling.

Heb je een specifieke wens of wil je dat Dadodans meedenkt over hoe een educatieve activiteit zou kunnen aansluiten op een bepaald project? Laat het ons weten en neem contact op met ons educatie team via educatie@dadodans.nl.

Website:
https://www.dadodans.nl/educatie-3/

Contactpersoon:
Educatie team Dadodans

E-mailadres:
educatie@dadodans.nl

Telefoonnummer:

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4

Locatie:
Op school, Amsterdam Centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Weesp

Discipline:
Dans, Multidisciplinair

Schooltype:
Voorscholen, Po

Thema: