Stichting Weespers aan de wand

Omschrijving

Weespers aan de wand is de kunstmanifestatie in Weesp. Met een piek tijdens de pinsterdagen. Inmiddels zijn er  meer dan 60 kunstenaars die hun werk tonen op 8 verschillende locaties is Weesp. Bij een aantal van onze kunstenaars kunnen ook lessen gevolgd worden.

Verder organiseren wij elk jaar voor kids een schilderwedstrijd. Deelname voor de scholen is gratis. De kids uit groep 8 nemen deel aan deze wedstrijd. In januari ontvangen alle basisscholen een uitnodiging en een lesbrief, plus een powerpoint voor op het digibord.  Aansluitend na opgave van aantal deelnemende kinderen ontvangen ze van ons de verf en papier. N.a.v. het thema bieden we ook gastlessen aan. B.v. het thema bijen ondersteunen wij door gastlessen van een imker.  In 2024 is het thema MODE. In mei komt er een professionele jury de werken beoordelen. Met Pinkster is de prijsuitreiking.

Elk jaar is er  ook wintereditie in De van Houtenkerk.

 

Website:
https://www.weespersaandewand.nl/

Contactpersoon:
Weespers aan de wand

E-mailadres:
info@weespersaandewand.nl

Telefoonnummer:
0645207965

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Op school, Weesp

Discipline:
Beeldend

Schooltype:
Praktijkonderwijs

Thema: