The upcycling world

Omschrijving

De upcycling world wil leerlingen inspireren om meer te doen met hun oude kleding. Het recyclen en upcyclen van kleding wordt steeds populairder in de modewereld en dat staat dan ook in de workshop centraal. Tijdens de workshop ga je achter de naaimachine leren hoe je jouw items kunt omtoveren tot een tof nieuw item, zoals bijvoorbeeld een tas of een bucket hat. Zo maken de leerlingen zelf de eerste stappen voor een duurzamere mode mee.

Website:
https://th-upcycling-world.jimdosite.com/

Contactpersoon:
Sam Zegelink

E-mailadres:
szegelink@gmail.com

Telefoonnummer:
0615695988

Groep:
Groep 7, Groep 8, Klas 1, Klas 2, Klas 3, Klas 4, Klas 5, Klas 6

Locatie:
Op school

Discipline:
Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So, Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo, Vwo

Thema:
Maakonderwijs