Theater DEGASTEN

Omschrijving

DEGASTEN maakt rauw, fysiek en interdisciplinair montagetheater met en door jongeren uit Amsterdam en daarbuiten, voor zowel in het theater als op school. In de educatievoorstellingen en workshops worden jongeren uitgedaagd om buiten hun comfort zone te treden en diverse thema’s te bespreken op verschillende, creatieve manieren.

Op het moment speelt Theater DEGASTEN op scholen de voorstelling: HEADSPACE, over mentale gezondheid bij jongeren. Hier onderzoeken we samen met de leerlingen hoe je ruimte kunt maken voor lastige gesprekken over de chaos in je hoofd.

Website:
http://www.theaterdegasten.nl

Contactpersoon:
Theater DEGASTEN

E-mailadres:
educatie@theaterdegasten.nl

Telefoonnummer:
0652333678

Groep:
Klas 3, Klas 4, Klas 5, Klas 6

Locatie:
Op school

Discipline:
Theater/Drama

Schooltype:
mbo, Vmbo, Havo, Vwo

Thema:
21st century skills education