WIRWAR Producties

Omschrijving

BONJE -op school-  Passend bij Kinderboekenweek thema ’23: ‘Bij mij thuis’

BONJE is een humoristische circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien. Een vrolijke familievoorstelling waarin twee acrobaten en een mimespeelster er alles aan doen om de conflictpatronen waarin zij gevangen zitten, te doorbreken.

Speciaal voor basisscholen hebben wij BONJE -op school-. Hierbij komen wij naar de school toe en spelen wij de korte versie van BONJE van 35 minuten in de gymzaal. Aansluitend geven wij circustheater workshops. Scholen krijgen de bijbehorende lesbrief met voorbereidende oefeningen voorafgaand aan de voorstelling en verwerkingsopdrachten voor na afloop. Leerkrachten kunnen deze oefeningen zelfstandig uitvoeren. Dit project is ook geschikt voor speciaal onderwijs.

Speelperiode: sep t/m nov 2023

Kijk de TEASER BONJE 5+
Uitgebreide informatie vind je HIER.

Website:
https://wirwarproducties.nl/voorstellingen/bonje-festival-op-school#bonje-op-school

Contactpersoon:
WIRWAR Producties

E-mailadres:
boekingen@wirwarproducties.nl

Telefoonnummer:
0610125157

Groep:
Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Op school

Discipline:
Multidisciplinair

Schooltype:
MBO, Po, So

Thema:
Kinderboekenweek