WIRWAR Producties

Omschrijving

BONJE -op school-  Passend bij Kinderboekenweek thema ’23: ‘Bij mij thuis’

BONJE is een humoristische circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien. Een vrolijke familievoorstelling waarin twee acrobaten en een mimespeelster er alles aan doen om de conflictpatronen waarin zij gevangen zitten, te doorbreken.

Speciaal voor basisscholen hebben wij BONJE -op school-. Hierbij komen wij naar de school toe en spelen wij de korte versie van BONJE van 35 minuten in de gymzaal. Aansluitend geven wij circustheater workshops. Scholen krijgen de bijbehorende lesbrief met voorbereidende oefeningen voorafgaand aan de voorstelling en verwerkingsopdrachten voor na afloop. Leerkrachten kunnen deze oefeningen zelfstandig uitvoeren. Dit project is ook geschikt voor speciaal onderwijs.

Speelperiode: sep t/m nov 2023

Kijk de TEASER BONJE 5+
Uitgebreide informatie vind je HIER.

 

 

HEBBES -op school- Co-productie Frisse Oren | Acrobatische muziekvoorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheater gezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Speelperiode: mei t/m okt 2024
Kijk de TEASER HEBBES (4-104 jaar)
Uitgebreide  informatie vind jeHIER

Website:
https://wirwarproducties.nl/voorstellingen/bonje-festival-op-school#bonje-op-school

Contactpersoon:
WIRWAR Producties

E-mailadres:
boekingen@wirwarproducties.nl

Telefoonnummer:
0610125157

Groep:
Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Op school

Discipline:
Multidisciplinair

Schooltype:
Po, So

Thema:
Kinderboekenweek