Lisette van Gemert

Omschrijving

Lisette van Gemert is poppenspeelster, clown en acrobaat. Ze speelt voorstellingen op scholen, maakt straattheater en geeft theater- en poppenspel workshops. Grote gemene deler in de verschillende werkzaamheden is liefde voor het vak theater. Ze heeft een grote motivatie om vanuit theater een verhaal te vertellen en een verbinding met haar publiek aan te gaan, om ze op deze manier een bijzondere ervaring mee te geven. Naast solo poppenspelvoorstellingen speelt Lisette clowneske voorstellingen met acrobatiek en andere circustechnieken, o.a. met Angela Dirven en Marco van Zanten. Voorstellingen waarbij plezier van het spelen en samenwerken centraal staan.

Website:
https://www.lisettevangemert.nl/?cat=23

Contactpersoon:
Lisette van Gemert

E-mailadres:
contact@lisettevangemert.nl

Telefoonnummer:
06-40513130

Groep:
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4

Locatie:
Op school

Discipline:
Theater/Drama

Schooltype:
Po, So

Thema:
Natuur, Feesten en gebruiken, Kinderboekenweek