veRwonderStudio

Omschrijving

Met een rijke ervaring als designer en mijn basis in theater en mode ben ik altijd op zoek naar nieuwe creaties, kleuren, vormen en mogelijkheden. Niet bang voor het uitproberen van nieuwe materialen en combinaties. Dit is ook wat ik de kinderen graag mee wil geven: ‘Ga op onderzoek uitĀ  en laat je verwonderen.’ De start van nieuwe scheppingen, wat past bij jou en je omgeving, wat wil je vertellen? De manieren waarop dit kan worden gedaan zijn zo diverse dat we heel makkelijk aan kunnen sluiten op thema’s die spelen binnen onze maatschappij, buurt, school. Het proces is enorm belangrijk dus daar wordt veel aandacht aan besteed binnen mijn lessen. Ontwerp je graag met me mee en verras je ook graag de anderen met jouw unieke scheppinkjes. Laat dan een bericht achter of neem op een andere manier contact met mij op. šŸ™‚

Website:
http://verwonderstudio.nl

Contactpersoon:
Roosmarijn Pontus-van Oorschot

E-mailadres:
studioroos@me.com

Telefoonnummer:
0649929293

Groep:
Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Locatie:
Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost

Discipline:
Theater/Drama, Film/Fotografie/Animatie, Beeldend

Schooltype:
Po

Thema:
Natuur, Samenleven, Techniek, onderzoek en wetenschap